Diensten

Diensten

FreshTag is een IT-club pur sang, een klein beetje eigenwijs, verslaafd aan techniek maar bovenal gedreven door innovatie. De kennis en kunde die FreshTag kan bieden zijn het resultaat van de vragen en voorgelegde uitdagingen door klanten zoals u en onze ambitie om altijd de beste oplossing te realiseren tegen de beste prijs die past binnen het budget zoals door uw organisatie vastgesteld.

Door de jaren heen heeft FreshTag diverse klanten uit diverse branches mogen bedienen, maar heeft gedurende deze jaren haar strepen in het bijzonder verdiend in de reis- en accountancysector.

De reissector is de afgelopen jaren steeds verder verschoven van offline naar online en leunt daarmee ook maximaal op vergaande automatisering van processen voor zowel de verkoop als de verdere afhandeling van boekingen. Directe koppelingen met GDS'en en CRS'en, integratie van financiele systemen en digitale ontsluiting van reisbescheiden zijn dan ook key in het gevecht om de vakantieganger. Met de marges die onder druk staan en de concurrentie die nooit stil zit, is het bereiken, boeien en binden van de klant extreem belangrijk.

De accountancysector kenmerkt zich door stringente wet- en regelgeving en de uitdaging om als kantoor een fullservice portfolio aan producten en diensten aan klanten te kunnen bieden. Daar waar admnistratie-, loon- en jaarrekeningwerk meer-en-meer een commodity dienst worden die bij voorkeur tegen de laagste prijs moet worden geleverd, is het de toegevoegde waarde die het kantoor kan bieden op uitlopende gebieden die klanten moet binden, off- en online.

Voor beide sectoren heeft FreshTag uitlopende projecten uitgevoerd, van eenvoudige online omgevingen en koppelingen met externe leveranciers tot het automatiseren van in- en verkoopcalculaties tot resourceplanning met voortgangsbewaking gekoppeld aan het declaratiesysteem.

FreshTag beschikt over enthousiaste mensen, met kostuum of T-shirt, die op strategisch, tactisch en operationeel niveau mee kunnen denken, praten en doen.